4 Μαΐου 2024

Επίσκεψη Μητροπολίτου Σπάρτης κ. Ευσταθίου σε κατασκηνώσεις στην Ταϋγέτη

Στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ταϋγέτη, ξεκίνησε η γ΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών, με 100 έφηβους των τριών τάξεων του Λυκείου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 3 Αυγούστου.
Το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, επισκέφθηκε την Ταϋγέτη όπου δέχθηκε το θερμό καλωσόρισμα του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλου Μαντζαβράκου, που είναι ο υπεύθυνος ιερέας της περιόδου, του αρχηγού κ. Ιωάννη Κατσούλη, των στελεχών και των κατασκηνωτών. Επίσης την Κατασκήνωση επισκέφθηκε, ως προσκεκλημένος του σεπτού Ποιμενάρχη μας, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Φρουράς Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Ιορδάνης Χατζηνικολάου.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας είχε την ευκαιρία να απευθύνει πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά τονίζοντάς τους ότι οι ημέρες που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στην Ταϋγέτη αποτελούν μία πολύτιμη παρακαταθήκη για το υπόλοιπο της ζωής τους. Νωρίτερα είχε καλωσορίσει τον Σεβασμιώτατο και τον Ταξίαρχο ο αρχηγός της περιόδου κ. Κατσούλης, ενώ έγινε παρουσίαση και των ομάδων των κατασκηνωτών.
Η αναμνηστική φωτογραφία του Σεβασμιωτάτου με τα στελέχη και τα παιδιά, στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων, επισφράγισε την εποικοδομητική αυτή συνάντηση!

 

Διαβάστε επίσης:

-Σάββατο 4 Αυγούστου: Μνημόσυνο Γέροντος Νεκταρίου Βιτάλη στη Καμάριζα.

Επίσκεψη 60 νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βίνιτσας της Ουκρανίας στη Ιερά Μητρόπολη Βέροια (ΦΩΤΟ).