
Ξεκίνησε χθες, Κυριακή, ο φετινός κύκλος των εσπερινών ομιλιών που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με σκοπό να παρέχεται πνευματική τροφοδοσία στο ευσεβές πλήρωμα.
Οι συγκεκριμένες ομιλίες πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» κάθε απόγευμα Κυριακής και το βήμα διακονούν διακεκριμένοι ομιλητές. Ο νέος κύκλος ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Βοστίτσης, παρουσία δεκάδων ευσεβών χριστιανών.
Ακολούθησε η ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Η επόμενη ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17η Νοεμβρίου, στις 6.15μ.μ., από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο.

Διαβάστε επίσης
Ομιλία του Μητροπολίτου Χαλκίδος στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Λυγουριού (βίντεο)
Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ”ΟΧΙ” ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
Λάμπρος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμάτα