Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ αύριο Τετάρτη, 19 Ιουνίου, το πρωί, θα παραστεί συμπροσευχόμενος κατά την Θεία Λειτουργία, που θα τελεσθεί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, επί τη λήξει των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής Σύρου.
Το μεσημέρι, θα πλεύσει στη Μύκονο
Την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου των Ψηφίδων, στην Άνω Μερά.
Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου το πρωί, θα τελέσει Μνημόσυνο ευσεβούς Μυκονίας στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής και ακολούθως θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.
Το εσπέρας της ίδιας μέρας, θα τελέσει Θυρανοίξια Παρεκκλησίου των Αγίων Πάντων, στην περιοχή “Γουργουράκια”της Βάρης.
Το Σάββατο, 22 Ιουνίου, το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό Μυκόνου θα τελέσει Μνημόσυνο φιλογενούς Μυκονίου Επιχειρηματία, και το μεσημέρι θα πλεύσει στην ιερά νἠσο Τήνο.
Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, 23 Ιουνίου, θα ιερουργήσει στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη και το απόγευμα θα τελέσει τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Άνω Σύρου, Μετόχιο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Ταλάντων.
Το πρόγραμμα του Μητροπολίτου Σύρου
Διαβάστε επίσης
Η προσφυγούπολη Ερμούπολη υπεδέχθη την πρόσφυγα ιερά και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Ατταλειωτίσσης»
“Λαμπρά Πανήγυρις της Πολιούχου του Αιγίου Ζωοδόχου Πηγής – Παναγίας Τρυπητής”
Εγκύκλιος Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ περί της χαράς των χριστιανών