Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, δεύτερη ημέρα των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου του “World Policy Conference – For a Reasonably Open World” οι μετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τον Εξοχ. Υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας κ. Dmytro Kuleba, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικρατούσα κατάσταση στην Ουκρανία και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεών τους.
Το βράδυ παρετέθη το επίσημο δείπνο του Συνεδρίου, στο οποίο κύριος ομιλητής ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Γαλλίας Εξοχ. κ. Laurent Fabius, Πρόεδρος του COP21 και του Συνταγματικού Συμβουλίου της Γαλλίας, ο οποίος μετά την εισαγωγική ομιλία του απάντησε σε ερωτήσεις των συνδαιτυμόνων.
Στο χθεσινό μεσημβρινό διάλειμμα η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε στο κατάλυμά του, το Ξενοδοχείο St. Regis, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο κ. Γρηγόριο και τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Μιχάηλ του Πατριαρχείου Αντιοχείας, οι οποίοι διακονούν στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και οι οποίοι συνγευμάτισαν με τον Παναγιώτατο.




Διαβάστε επίσης
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στον ελληνορθόδοξο Ναό της Ιορδανίας
Στην Κωνσταντινούπολη 250 προσκυνητές από την Αυστραλία για τα 35 χρόνια Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχου
Απότμημα της κάρας του Τιμίου Προδρόμου επιστρέφει στον Πόλη ύστερα από 822 χρόνια