Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου τελέστηκε στο περικαλλές κτήριο της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για το καλό της νέας χρονιάς προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μέμφιδος και Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου κ. Νικοδήμου όπως επίσης και η κοπή της πατροπαράδοτης Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας από τον οικοδεσπότη της ημέρας Έλληνα Πρέσβη κ. Νικόλαο Γαριλίδη.
Η ατμόσφαιρα γιορτινή και ανάλαφρη με τους παριστάμενους να ανταλλάσσουν ευχές για μια χαρούμενη νέα χρονιά γεμάτη υγεία.
Η τελετή ξεκίνησε στις δώδεκα και μισή με τα στελέχη και το προσωπικό να είναι συγκεντρωμένοι στην κεντρική σάλα της Ελληνικής Πρεσβείας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Αίγυπτο κα Μαρία Ζήση, και ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου κ. Χρίστος Παπαδόπουλος.










Διαβάστε επίσης
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο του αοιδίμου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κυρού Παρθενίου στην Αμοργό
Θυρανοίξια από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Τάντα
Όταν η αγάπη προηγείται των λόγων