
Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαΐου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών η συνάντηση του Γέροντος Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιερωνύμου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει επί μακρόν με τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, οι οποίοι με πολύ χαρά εξέφρασαν την αγάπη και το σεβασμό τους προς τον κ. Αλέξιο.
Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε την Τιμία και Θαυματουργό Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας την οποία επέστρεψε από την πόλη του Πειραιά ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Σεραφείμ αφού από της 14ης έως 27ης Μαΐου είχε εκτεθεί σε προσκύνημα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς.
Το μεσημέρι ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος δεξιώθηκε τους Αγίους Αρχιερείς και είχαν την ευκαιρία να ομιλήσουν περί πνευματικών θεμάτων.


Διαβάστε επίσης
Η ιερά μνήμη της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής τιμήθηκε στο Άνω Γαύριο της Άνδρου
Η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Μετά από κάθε Γολγοθά υπάρχει πάντοτε η Ανάσταση» (ΒΙΝΤΕΟ)