Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 23ης Μαΐου ε.έ., η Ιερά Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας.
Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Αρώνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού και οι πρεσβύτεροι Περικλής Τσίχλης, Σπυρίδων Αδαμόπουλος και Γεώργιος Ζαριφόπουλος.
Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, τόσο στους παρισταμένους άρχοντες, τον Βουλευτή κ. Μίλτο Χρυσομάλλη και τον Αντιδήμαρχο Καλαμάτας κ. Σαράντο Μαρινάκη, όσο και σε όλο το πλήρωμα της ενορίας, ο εκ νεκρών Αναστάς Κύριος και Θεός ημών να αξιώσει τους πάντες να εορτάσουμε και του χρόνου την Ανάστασή Του.









Διαβάστε επίσης
Η Καρδίτσα τίμησε τον Άγιο Σεραφείμ μέσα στο φως της Αναστάσεως και της εκκλησιαστικής ενότητας
Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ
Η εορτή της Συνάξεως πάντων των εν Μεσσηνία διαλαμψάντων Αγίων