
Λίγο μετά τις 9 το πρωί, κατέφθασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη συνοδεία του, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου Αρχιεπίσκοπο κ.Χρυσόστομο.
Ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον νέο Πρωθυπουργό και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί του στο γραφείο για θέματα που άπτονται τόσο του εθνικού προβλήματος της Κύπρου, όσο και της Εκκλησίας.
Ο Πρωθυπουργός δώρισε στον Μακαριώτατο μία αργυρή πλάκα, στην οποία αναγράφεται ο Παύλειος ύμνος της αγάπης, ενώ ο Μακαριώτατος προσέφερε στον κ. Μητσοτάκη ένα αργυρό δίσκο, που απεικονίζει τους αποστόλους Παύλο και Βαρνάβα, ως τους ιδρυτές της Εκκλησίας της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης
Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ την Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών από τον Ι. Ν. Αγίου Λαζάρου Λάρνακας
Χαιρετισμός του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου σε εκδήλωση του ΕΚΠΑ για την ίδρυση και λειτουργία παραρτήματός του στην Κύπρο
Μήνυμα Χριστουγέννων – Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: “Χωρὶς τὴ σάρκωση τοῦ Χριστοῦ θὰ παραμέναμε βυθισμένοι στὴν ἁμαρτία”