25 Απριλίου 2024

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Μητροπόλεως Αργολίδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου  της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης   Νεκτάριος στο πνευματικό κέντρο του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου ,την Τρίτη  24  Ιανουαρίου 2023. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ότι καλύτερο για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς, ο βουλευτής Αργολίδας Ι.Ανδριανός ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος

 Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού, του βιβλιοπωλείου  και των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος  ” Επιστροφή”

Ο αντιδήμαρχος  Ναυπλίου και πρωτοψάλτης Κ. Ρούτουλας με την συνοδεία της χορωδίας Βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι και και την συνοδεία στο ακορντεόν του π. Δημητρίου Κρουσταλάκη , πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρώην πρόεδρος του ΚΕΦΙ δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ, Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της ΝΔ Αναστάσιος Γεώργας.