Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη συμπροσευχόμενος, στο Ιερό Τρισάγιο που τέλεσε ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος, σήμερα, Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, μετά τον Εσπερινό, για την ανάπαυση της ψυχής της αειμνήστου Ζαχαρώς Αναστασιάδου, αυταδέλφης του Παναγιωτάτου, παρόντων Αρχιερέων του Θρόνου, των μελών της Πατριαρχικής Αυλής και του προσωπικού του Πατριαρχείου, και πλήθους πιστών και προσκυνητών από την Αμερική.
Την μακαριστή, η οποία εκοιμήθη νωρίτερα σήμερα το πρωί, είχε επισκεφθεί ο Παναγιώτατος προ ολίγων ημερών, στην ιδιωτική κλινική των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν κατά το τελευταίο διάστημα.
_____
Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Διαβάστε επίσης
Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον αείμνηστο Μητροπολίτη Γέροντα Περγάμου
Οικουμενικός Πατριάρχης: “Υπερασπιζόμεθα μίαν παιδείαν, η οποία, ομού μετά των επιστημονικών γνώσεων, μεταδίδει εις την νέαν γενεάν πνευματικάς αρχάς και ανθρωπιστικά ιδεώδη”
Χοροστασία του Μητροπολίτου Ιωαννίνων στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό