21 Φεβρουαρίου 2024

“Μικρά μυστικά ευτυχισμένης ζωής” ομιλία από τον π. Λίβυο

Αποκαλύφθηκαν τα μικρά μυστικά για μια ευτυχισμένη ζωή στο Κιβέρι Αργολίδος από τον π. Χαράλαμπο (Λίβυο) Παπαδόπουλο, συγγραφέα και εξαιρετικό ομιλητή.

 Η όλη διοργάνωση έγινε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Κιβερίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών και των τοπικών φορέων του Κιβερίου.

 Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι.Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιβερίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος ο οποίος καλωσόρισε τον π. Χαράλαμπο , ιερείς, και πλήθος κόσμου που ήρθαν να ακούσουν τον π. Χαράλαμπο.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου και ο Πρόεδρος του Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησαν τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο που έκανε τον κόπο να έλθει από την Κρήτη στο Κιβέρι για να μιλήσει, όλο τον κόσμο που ήλθε και συμμετείχε στην ομιλία καθώς και όλους τους φορείς που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην εκδήλωση. Μετά από την εξαιρετική ομιλία του π. Χαραλάμπους, έγιναν ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ο ομιλητής, και αμέσως μετά υπέγραψε τα βιβλία του σε όσους το ζήτησαν.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης και μετέπειτα στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging, δημιουργώντας πολλά ιστολόγια με σημαντικότερο το π.Λίβυος: http://plibyos.blogspot.com  και αργότερα στο facebook: π. Λίβυος. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων: – Θαύματα Φτιαγμένα Από Τραύματα – Κάθε τέλος μια αρχή, Κείμενα αυτογνωσίας για ζωή δίχως φόβο κι ενοχή – Η ενοχή της χαράς – Εμπιστοσύνη, Η ελευθερία από την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα – Ένας Θεός που έπαιζε κρυφτό, Η “σιωπή” του Θεού στις δοκιμασίες των ανθρώπων – Ο Κινέζος, ο Θεός και η μοναξιά – Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα… – Όλα είναι δρόμος, Ευκαιρίες συμφιλίωσης με το χαμένο μας εαυτό – Ζωή δίχως συνταγές, Σκέψεις χωρίς δίκτυ ασφαλείας… – Ο πειρασμός του λαϊκισμού, Και οι περιπέτειες του λόγου – Κάθε τέλος μια αρχή Κείμενα αυτογνωσίας για ζωή δίχως φόβο κι ενοχή -Ότι λάμπει δεν είναι Χριστός Σήμερα ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι Εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.