28 Ιουνίου 2022

Ρίκα Διαλυνά: Σήκωσα το κεφάλι και ξεπρόβαλε μέσα στο φως ο Χριστός

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα ON TIME. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Γουόρεν Μπίτι, τον εφιάλτη της και σε όσα έζησε στην Αμερική.

“Η ζωή μου ήταν ένα θαύμα. Ότι ονειρεύτηκα το έζησα. Ακόμα και πράγματα που ούτε καν ήξερα, τα ονειρεύτηκα και τα έζησα. Θυμάμαι πριν φύγω για το εξωτερικό, ήμουν στην Κρήτη στον Άγιο Δημήτριο. Και ήταν νύχτα, ο κόσμος όλος γονυπετής κι εγώ σήκωσα το κεφάλι κι είδα ένα έντονο φως. Μέσα στο φως ξεπρόβαλε ο Χριστός και με το χέρι Του μου έκανε την κίνηση της ευλογίας όπως Τον βλέπουμε στις εικόνες. Από τότε, πάντα είχε ένα φωτάκι που ακολουθούσα και παρά τα μεγάλα και σημαντικά που μου τύχαιναν δεν παρασύρθηκα σε τίποτα” περιγράφει.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ρϊκα Διαλυνά

“Πάντα είχα αυτό το φωτάκι – οδηγό, λες και το πήρα από τον Χριστό εκείνη τη νύχτα και δεν έχασα ποτέ τον δρόμο μου. Και στο εξωτερικό αλλά και όταν γύρισα στην Ελλάδα, γιατί αρρώστησε η μητέρα μου. Μου ερχόντουσαν μεγάλα πράγματα στη ζωή μου και εγώ τα θεωρούσα φυσικά. Ότι έπρεπε να γίνουν. Ο πατέρας μου, μου είχε μάθει να είμαι ταπεινή και αυτό ποτέ δεν το ξέχασα. Είχα αρχές από το σπίτι μου” σημειώνει η Ρίκα Διαλυνά.

Πριν πάτε στην Αμερική, γνωρίσατε στη Ρώμη την Κλαούντια Καρντινάλε και πήγατε στο φεστιβάλ Βενετίας. Εκεί γνωρίσατε και τον Γουόρεν Μπίτι;

Ναι. Η συνάντησή μας όμως ήταν πολύ δυσάρεστη, γιατί δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από αυτόν. Πίναμε καφέ με την Κλαούντια Καρντινάλε εκεί που γινόταν το φεστιβάλ. Δίπλα μας ο Γουόρεν Μπίτι έδινε συνέντευξη. Μόλις με είδε, άφησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και ήρθε προς το μέρος μας. Μιλήσαμε και αρχίσαμε να περπατάμε αγκαζέ. Το διαμέρισμά του ήταν στο ισόγειο. Και με το που βρεθήκαμε εκεί, χωρίς εγώ να το ξέρω ότι εκεί είναι το διαμέρισμά του, κάνει μια απότομη κίνηση, ανοίγει την πόρτα και με χώνει με το ζόρι μέσα.

Κινήθηκε προς το μέρος μου για να με αγκαλιάσει κι εκεί έγινε χαμός. Ότι βρήκα μπροστά μου άρχισα να του το εκσφενδονίζω και του φώναξα να μου ανοίξει να φύγω. Ευτυχώς, τον αιφνιδίασα, κατάφερα να φτάσω στην πόρτα, την άνοιξα κι έφυγα σαν τρελή. Είχα πάθει σοκ. Με τόσες προσωπικότητες είχα συναντηθεί και όλοι μου φέρθηκαν με ευγένεια και σεβασμό. Κι αυτός να φερθεί έτσι; Με τον Γουόρεν Μπίτι συναντηθήκαμε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια στο Χόλιγουντ και μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να με δει. Εγώ του απάντησα “πολύ αργά”.

enikos.g