29 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας εγκαινίασε την έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο

rbt

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας εγκαινίασε την έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο (βίντεο)
Τις πύλες της άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουλίου στην οδό Ωνάση για ακόμη μία χρονιά η έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο. Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, ο δημοτικό σύμβουλος Κώνσταντινος Ρούτουλας και το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνος Δημούλης.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών και τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή τον Νομού Αργολίδας.

Συμμετέχουν 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδας, η ‘Ενωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδας, με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδας.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη φέτος στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτά  καθημερινά από τις 19.30 έως και 00:00 .