29 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη του Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Νομού Μεσσηνίας

Την επίσκεψη του Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Νομού Μεσσηνίας κ. Αγγέλου Χρονά, Ιατρού και Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου, και των κ. Σαράντου Μαρινάκη, Αντιδημάρχου Καλαμάτας και Σπύρου Καμαρινόπουλου, Δασκάλου Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης, δέχθηκε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με την παρουσία και του Αντιπροέδρου του Κέντρου Πρόληψης Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως.

Σκοπός της επισκέψεως ήταν η διά ζώσης υποβολή των ευχών του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης προς τον Σεβασμιώτατο και η προσφορά, εκ μέρους του Κέντρου, παραφαρμακευτικού εξοπλισμού, όπως ηλεκτρονικά πιεσόμετρα και θερμόμετρα, υποσέντονα και ένα στρώμα κατά των κατακλίσεων, υπέρ του Ασύλου Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας».

Ο Σεβασμιώτατος και ο Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Κέντρου Πρόληψης και ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και επιτυχίες στις δράσεις του Κέντρου.