Γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο οι αστυνομικοί της Αργολίδος – ΦΩΤΟ

Η 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2020  και με ενεργά τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 , τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του εφημέριου του Ιερού Ναού π. Παναγιώτη Κιντή.

Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε μικρή Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Την παραμονή της εορτής 19 Οκτωβρίου 2020 τελέσθηκε πανηγυρικώς εσπερινός στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Ζαχαριά στα Φίχτια  Μυκηνών στην Αργολίδα από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αποστόλη Χασάπη. Στην εκκλησία φυλάσσεται κι η εικόνα του Αγίου Αρτεμίου ,την οποία έχουν φτιάξει οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αργολίδας.

Δείτε τις φωτογραφίες