Αρχική > > Εκκλησία της Ελλάδος > Ένα ακόμη έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας! Η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί!!! -Του πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου

Ένα ακόμη έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας! Η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί!!! -Του πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου

Ο Ερντογκάν της Τουρκίας την έκαμε την τρέλλα του! Για να αποδείξει, ότι είναι “κάποιόν τι” εξέδωσε το Διάταγμα της ντροπής, διά του οποίου Η Αγία Σοφία, το καύχημα των Ορθοδόξων, μετατρέπεται σε ΤΖΑΜΙ! Ο Ημερήσιος Τύπος των Αθηνών έβγαλε κραυγήν αγωνίας! ΕΝΩ, αντιθέτως, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ΜΑΣ ……..ΞΕΚΟΥΦΑΝΕ με τη σιωπή του!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ με άρθρο της ερωτά τον Πρωθυπουργό: “Εσύ τι λές Κυριάκο για την ΑγιαΣοφιά;” Και προσθέτει:  “Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος να έχει πάθει αφωνία  και να μη λέει κουβέντα;” (βλ. φ. της 11ης Ιουλίου τρ.έ.).

Σαν μια κραυγή απογνώσεως για την συντελούμενη ΠΡΟΔΟΣΙA ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ και ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, παραθέτω στη συνέχεια τα σημερινά πρωτοσέλιδα μερικών εφημερίδων (Σάββατον11 Ιουλίου) καί στο τέλος μια ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του Σεβασμ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, την οποίαν ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ  ΟΛΟΨΥΧΩΣ!

Related posts