4 Μαρτίου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο για κοροναϊό: «Σας μιλώ ως γιος, πατέρας, άνθρωπος, ακούστε τους ειδικούς»

Ο σταρ της Γιουβέντους έστειλε μήνυμα για τον ιό που ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη

Μετά το κρούσμα κοροναϊού στη Γιουβέντους αλλά και την καραντίνα που τέθηκε η βόρεια Ιταλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επέστρεψε στο Τορίνο παραμένοντας στη Μαδέιρα, τη γενέτειρά του στην Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από την… αυτοαπομόνωση, που έχει τεθεί στο σπίτι του, έστειλε μήνυμα προς τα εκατομμύρια των θαυμαστών του και των ακολούθων του στα social media.

«Ο κόσμος βιώνει μία πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή από όλους εμάς. Σας μιλάω όχι σαν ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ανησυχεί για τις εξελίξεις, οι οποίες επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό όλοι μας να ακολουθούμε τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνήσεων για το πώς πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.

Θέλω να στείλω τις σκέψεις μου σε όλους όσους έχασαν κάποιον κοντινό άνθρωπο και την αλληλεγγύη μου σε εκείνους που πολεμούν τον ιό, όπως τον συμπαίκτη μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Επίσης στέλνω τη στήριξή μου στους εκπληκτικούς επαγγελματίες που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να βοηθήσουν να σωθούν άλλοι» έγραψε στο instagram ο CR7.