Αρχική > > ΕΛΛΑΣ > Διεθνή > Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Αστόρια – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Αστόρια – ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμμετοχή ομογενών κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια, το συλλαλητήριο αλληλεγγύης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τον Έβρο.

Οι παρευρισκόμενοι ανάρτησαν ελληνικές σημαίες, αλλά και πλακάτ, με μηνύματα συμπαράστασης στην Χίο, την Λέσβο και την Σάμο, που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των μεταναστευτικών ροών, αλλά και τον Έβρο, που αντιμετωπίζει την εκρηκτική κατάσταση των τελευταίων ημερών.

Τον ρόλο του συντονιστή του συλλαλητηρίου είχε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αμερικής, δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, η υποψήφια Ομοσπονδιακή Βουλευτής, Νικόλ Μαλλιωτάκη, ο υποψήφιος Πολιτειακός Βουλευτής, Μιχάλης Τανούσης, ο Πολιτειακός Γερουσιαστής, Τζέιμς Σκουφής, εκπρόσωποι της Ομοσπονδιακής Βουλευτή, Κάρολιν Μαλόνι και του αναπληρωτή επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας Νέας Υόρκης, Μιχάλη Γιάνναρη, ο πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιάννης Κοντολιός, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, Πέτρος Γαλάτουλας, ο σύμβουλος της HALC, Νικόλας Κατσίμπρας, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδιακής ΗΠΑ – Καναδά, Κωνσταντίνος Τσιλφίδης, το στέλεχος της ΑΧΕΠΑ, Γιώργος Ζούβελος, ο ιερατικός προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αστόρια, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων της Σάμου, της Χίου και της Λέσβου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τον “Εθνικό Κήρυκα”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Related posts