Αρχική > > ΕΛΛΑΣ > Κοινωνία > Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας της εορτής του πολιούχου της Αλεξανδρουπόλεως Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Το νέο βιβλίο του κ. Παυλόπουλου έχει τίτλο «Από τη Βιομηχανική επανάσταση στην τεχνολογική επανάσταση-στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος«.
Την εκδήλωση άνοιξε με εναρκτήριο χαιρετισμό ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Ζαμπούκης και τον Εξοχώτατο Πρόεδρο προσεφώνησε ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. καθηγητής κ. Πολυχρονίδης.
Το βιβλίο παρουσίασαν η κ. Ζωή Γαβριηλίδου, Καθηγήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας και Αντιπρύτανις του Δ.Π.Θ., ο κ. Κωνσταντίνος Ρέμελης, Καθηγητής Νομικής του Δ.Π.Θ. και ο κληρικός της Μητροπόλεώς μας αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης, Διδάκτωρ Επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cambridge.
Για το βιβλίο μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ μετά το πέρας της εκδηλώσεως υπέγραψε πολλά βιβλία στους παρευρισκομένους.

Related posts