Αρχική > > Εκκλησία της Ελλάδος > Η Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού στη σχολή γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού στη σχολή γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος – ΒΙΝΤΕΟ

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο Κέντρο «Πανταζής Royal” στη Δαλαμανάρα ομιλητής της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος με θέμα: « Γονείς κατ’ εικόνα Θεού».
Οι συναντήσεις είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Τον Μητροπολίτη Λεμεσού υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το κόπο που έκανε να έρθει στην Αργολίδα και να μιλήσει στη Σχολή Γονέων. Την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης είχε ο γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρος Αθανασόπουλος . Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, λειτουργούσε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Related posts