Αρχική > > ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ > Αρχιεπισκοπή Αμερικής > Δήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σικάγου σχετικά με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδος

Δήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σικάγου σχετικά με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδος

Την 1η Νοεμβρίου 2019, η Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη του Σικάγο έκανε τα εξής δήλωση σχετικά με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδος: Χθες η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας του Σικάγο έκλεισε την πώληση της Ιδιοκτησία του Σικάγου στην Οικουμενική Εκκλησία σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου Πτώχευσης 10 Σεπτεμβρίου 2019 έγκριση της πώλησης.

Ενώ οι προσπάθειες έγιναν από μια ομάδα έξι άτομα για επανεξέταση της έγκρισης της 10ης Σεπτεμβρίου, απέρριψε το δικαστήριο πτώχευσης τις κινήσεις τους. Παρόλο που η ενορία αναγκάστηκε να πουλήσει τα ακίνητα της για να διακανονίσει τα χρέη της με δανειστές και να προχωρήσει στην επίλυση της πτώχευσής της, λαμβάνονται μέτρα για να διασφαλιστεί ότι η Η ενορία της Αγίας Τριάδας μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός ως κοινότητα πίστης που υπεισέρχεται στις ανάγκες της τους ενορίτες και την κοινωνία γενικότερα.

Στο εγγύς μέλλον, η νέα ηγεσία της ενορίας, που θα ορίζεται και θα χειροτονείται, θα διοριστεί από την Η Μητρόπολη του Σικάγου σε μια προσπάθεια να εισαγάγει μια νέα προοπτική για τις κοινές προκλήσεις και νέες ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η ενορία. Καθώς ο Ιησούς Χριστός παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος μας, είμαστε ειρηνικά γνωρίζοντας ότι η ενορία της Αγίας Τριάδας θα δημιουργήσει ισχυρότερα θεμέλια που θα το κάνουν την επιτρέπουν να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των ανθρώπων για τις επόμενες δεκαετίες.

Οι πιστοί της Μητρόπολης του Σικάγου, μαζί με όλους τους ανθρώπους με καλή θέληση, ζητούνται τις συνεχιζόμενες προσευχές τους και την υποστήριξη της κοινότητας της Αγίας Τριάδος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μετάβαση και ανανέωση

Δείτε την ανακοίνωση:

Related posts