Αρχική > > ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ > Αρχιεπισκοπή Κρήτης > Πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης των Αγίων τεσσάρων μαρτύρων Ρεθύμνης

Πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης των Αγίων τεσσάρων μαρτύρων Ρεθύμνης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΗ, ΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την 28η Οκτωβρίου 2019, Μνήμη των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Γεωργίου, Αγγελή, Μανουήλ και Νικολάου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός των Αγίων, στο κέντρο της πόλεως Ρεθύμνης, στον οποίο φυλάσσονται οι Τίμιες Κάρες τους, ως περίπυστο θησαύρισμα της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων.

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ, οι Εφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, εις τιμήν και μνήμην των Αγίων μας, από την 23η έως και την 28η Οκτωβρίου 2019 σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

7:00 μ.μ. Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Οδύσσεια μιας «γλυκιάς» ζωής» του κ. Νικολάου Κ. Κεφαλογιάννη, ιατρού παθολόγου με εξειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη, στην αίθουσα του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

7:00 π.μ. Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

7.00 μ.μ. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

9.30 μ.μ. Η Ιερά Παράκλησις των Αγίων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

7.00 π.μ. Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

10.45 π.μ. Η Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο.

5.00 μ.μ. Ο μεθέορτος Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η Λιτάνευσις των Τιμίων Καρών των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων δια των οδών Κουντουριώτη, Β. Καλλέργη και Κ. Γερακάρη.

Related posts