Αρχική > > ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ > Αρχιεπισκοπή Αμερικής > Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προς κυβερνήτη Νήσων Μπαχάμες: “Φιλοξενία σημαίνει αγάπη προς τον ξένο”

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προς κυβερνήτη Νήσων Μπαχάμες: “Φιλοξενία σημαίνει αγάπη προς τον ξένο”

Κείμενο: martyria.gr

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου με τον Γενικό Κυβερνήτη των Νήσων Μπαχάμες.

Ο κ. Ελπιδοφόρος μετέφερε την Αγάπη και την συμπαράσταση όλων των Ορθοδόξων της Αμερικής για την δοκιμασία του λαού ύστερα από τον καταστροφικό τυφώνα Dorian.

Δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος μετά την συνάντηση με τον Γενικό  κυβερνήτη Σερ Κονρήλιους Άλβιν Σμιθ: Δώρισα στον, Γενικό Κυβερνήτη των Νήσων Μπαχάμες, την ασημένια εικόνα “Η Φιλοξενία του Αβραάμ” (Γέν. 18:1-7). Φιλοξενία σημαίνει αγάπη προς τον ξένο. Είθε όλοι μας να ανταποκρινόμαστε στην Χριστιανική έκκληση για συνδρομή του γείτονα που βρίσκεται σε ανάγκη. Συζητήσαμε για τις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα Ντόριαν και τις προσπάθειες αποκατάστασης που είναι σε εξέλιξη. Δεσμεύτηκα ότι ο IOCC (Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπίες) θα είναι παρών στις εργασίες αυτές, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα”.

 

Related posts