Αρχική > > ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ > Αρχιεπισκοπή Αμερικής > Διορισμός νέου γραμματέως στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διορισμός νέου γραμματέως στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, διόρισε τον κ. Ιωάννη (Τζον) Κατσιματίδη, διακεκριμένο επιχειρηματία, στη θέση του αντιπροέδρου του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου και τον κ. Θεόδωρο Μποζονέλη, επιφανή δικαστικό, στη θέση του γραμματέα, όπως έκανε γνωστό, σχετικό ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπής.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοίνωσε επίσημα –όπως έγραψε ο «Ε.Κ.»– ότι ο κ. Γεώργιος Τσαντίκος και η κ. Αικατερίνη Μπουφίδη-Walsh, υπέβαλαν στον κ. Ελπιδοφόρο τις οικειοθελείς παραιτήσεις τους εκ της θέσεως του αντιπροέδρου και της γραμματέως του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, αντιστοίχως.

Η ανακοίνωση επεσήμανε ότι:

«Ο Αρχιεπίσκοπος μετά λύπης έκανε δεκτές τις εν λόγω παραιτήσεις, εξαίροντας την εύορκο υπηρεσία αμφοτέρων των εκλεκτών τέκνων της Εκκλησίας, διακριθέντων για το ήθος και για την εργατικότητα, για την ανιδιοτέλεια και την αφοσίωσή τους στην εκκλησιαστική τους αρχή.

Εις διαδοχήν δε των ανωτέρω ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος διόρισε τον μεν Εντιμολ. κ. Ιωάννη Κατσιματίδη, διακεκριμένο επιχειρηματία, στη θέση του Αντιπροέδρου, τον δε Εντιμολ. κ. Θεόδωρο Μποζονέλη, επιφανή δικαστικό, στη θέση του Γραμματέως, αντιστοίχως, του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου. Στα νέα στελέχη του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή επιτυχία και επεκαλέσθη την ευλογία του Κυρίου.

Η επίσημη παράδοση και παραλαβή μεταξύ των ως άνω θα γίνει κατά την προσεχή συνεδρίαση του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου».

Related posts