Αρχική > > Εκκλησιαστική Επικαιρότητα > Εκκλησία της Ελλάδος > Ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος σε εκδήλωση στην Πάρο

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος σε εκδήλωση στην Πάρο

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παρόν αξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην πλατεία του Ιερού Ενοριακού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας, όπου παρέστη στην εορταστική μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το Νεανικό Κέντρο του ως άνω Ιερού Ναού με την ευκαιρία της λήξεως του Κατηχητικού έτους 2018-2019 με θέμα: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΤΕ… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προβολή αποσπασμάτων από τις παλαιές ελληνικές ταινίες τα οποία η Νεανική Θεατρική Ομάδα του Ναού ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση πλαισίωσε η Χορωδία του Ιερού Ναού με την συνοδεία μουσικών οργάνων, η οποία απέδωσε τραγούδια από τον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο. Στο τέλος τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος ο οποίος συνεχάρη τον π. Εμμανουήλ Φωκιανό που είχε την έμπνευση και τον γενικό συντονισμό της εκδηλώσεως, τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς και όλους τους συντελεστές. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Έπαρχος Πάρου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς.

Related posts