Αρχική > > Εκκλησία της Ελλάδος > «Μικροί διάκονοι της Εκκλησίας». Αρχιερατική Θ. Λειτουργία για τη λήξη του Κατηχητικού έργου στην Βέροια – ΦΩΤΟ

«Μικροί διάκονοι της Εκκλησίας». Αρχιερατική Θ. Λειτουργία για τη λήξη του Κατηχητικού έργου στην Βέροια – ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο των ΚE΄ Παυλείων, το Σάββατο 8 Ιουνίου το πρωί στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αρχιερατική θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο με την ευκαιρία της λήξης του κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη θεία λειτουργία συμμετείχαν τα παιδιά, οι νέοι και τα στελέχη του Γραφείου Νεότητος. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας ομίλησε στα παιδιά ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης Αρχιμ. Βαρνάβας Γιάγκου σχετικά με την διακονία της Εκκλησίας, ενώ νωρίτερα τον προσφώνησε εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Στη συνέχεια διοργανώθηκαν διάφορες δράσεις και ομαδικά παιχνίδια, όπως ο πρώτος «Παύλειος δρόμος», καθώς και Συναυλία Παραδοσιακών Χορών και Τραγουδιών από το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Δείτε τις φωτογραφίες

Related posts