4 Μαρτίου 2024

Βραδιά Ορθόδοξης Θρησκευτικής Ποίησης στην Χαϊνόφκα (Hajnówka) της Πολωνίας – ΦΩΤΟ

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας, πραγματοποιήθηκε βραδιά Ορθόδοξης Θρησκευτικής ποιήσης στην Χαϊνόφκα της Πολωνίας. 

Κατά την όμορφη αυτή εκδήλωση, οι φοιτητές έλαβαν διπλώματα και βραβεία. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Παῦλος επαίνεσε τους συμμετέχοντες της βραδιάς, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Επίσης ευχαρίστησε τους δασκάλους για την προετοιμασία των παιδιών για τον διαγωνισμό. 

Ο ιεράρχης εξέφρασε τη χαρά της συνάντησης μαζί τους, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να καλλιεργηθεί η πίστη, η παράδοση και ο πολιτισμός στις ψυχές κυρίως των νέων ανθρώπων.

Και ολοκλήρωσε το λόγο του λέγοντας: “Ήταν μια βραδιά γεμάτη καλλιτεχνικές εντυπώσεις και πνευματικές εμπειρίες. Οι μαθητές δεν μας απογοήτευσαν, ήταν υπέροχα προετοιμασμένοι από τους δασκάλους τους, τους γονείς τους, τους παππούδες τους. Σε όλους όσους υποστήριξαν τους μαθητές στο έργο τους, τους διοργανωτές θα ήθελαν να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να ευχηθώ ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σας προστατεύει όλους”.