Αρχική > > Εκκλησία της Ελλάδος > Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας για τα πασχαλινά δέματα αγάπης

Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας για τα πασχαλινά δέματα αγάπης

Είναι γνωστό το επιτελούμενο πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της ακριτικής Μητροπόλεως μας σε εντόπιους και ξένους συνανθρώπους μα ς τους οποίους στήριξε και στηρίζει το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Η Αγάπη» , περισσότερες από 350 εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες δέχθηκαν την αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας ,με διανομή τροφίμων και ιματισμού, οικονομική ενίσχυση αδελφών μας με έντονα προβλήματα   φτώχιας και ανεργίας ,με εξόφληση λογαριασμών και άλλες ανάγκες άπορων οικογενειών και φοιτητών.

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και στηρίζουν την τεράστια αυτή για τα μέτρα μας προσπάθεια , ευχαριστούμε όλους όσους στέκονται κοντά στην τοπική εκκλησία, που σέβονται και ενισχύουν το έργο της.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε : την Συνένωση εφοπλιστών που μηνιαίως στηρίζουν με τρόφιμα 58 πολύτεκνες οικογένειες σε Σάμο , Ικαρία και Φούρνους, την Σαμιακή Αρωγή του Δήμου Σάμου και τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Πατσίδη , την 79 ΑΔΤΕ, τον Σύλλογο Σαμίων Πατρών, την MagicMission , το « όλοι μαζί μπορούμε».

Related posts