Αρχική > > ΕΛΛΑΣ > Αθλητικά > Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου. Σας ευχαριστούμε!

Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου. Σας ευχαριστούμε!

Της Μυρσίνης Παναγοπούλου

Μέσα στη καταχνιά της εποχής μας και στις δύσκολες ημέρες που περνάει η πατρίδα μας, λόγω της καταστροφής που έπνιξε την Δυτική αλλά κυρίως την Ανατολική Αττική, μια ακτίδα φωτός και ελπίδας έλαμψε από την πόλη του Βερολίνου.

Δυο κορίτσια του ελληνικού αθλητισμού, που έχουν παλέψει για να βρίσκονται εκεί που είναι, η Χρυσή Κατερίνα Στεφανίδη και η αργυρή  Νικόλ Κυριακοπούλου, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και έτσι να ξεχάσουμε για λίγο αυτή την πλευρά της Ελλάδας που πληγώνει και να νιώσουμε πως είναι να είμαστε υπερήφανοι κάτω από τα χρώματα της γαλανόλευκης!

Η Κατερίνα, πιστή στο δρόμο των επιτυχιών που τα τελευταία χρόνια μας έχει μάθει, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ στο επί κοντώ. Στο ίδιο αγώνισμα η Νικόλ Κυριακοπούλου πήδηξε  4.80μ. κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Να σημειώσουμε πως, οι επιδόσεις και οι διακρίσεις που λαμβάνουν οι αθλητές μας στα διεθνή αθλητικά φόρουμ είναι εξ’ ολοκλήρου δική τους επιτυχία και αυτό γιατί η βοήθεια από το επίσημο κράτος είναι μηδαμινή. Άρα ως εκ τούτου ο άθλος που επιτελούν είναι μεγαλύτερος και σπουδαιότερος.

Μπράβος! Μπράβο! Μπράβο!

Related posts

Comment