29 Μαρτίου 2024

Σπάρτης κ. Ευστάθιος: “Είστε η ελπίδα αυτού του τόπου” (ΦΩΤΟ)

?

Μια όμορφη, ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στη πόλη της Σπάρτης και πιο συγκεκριμένα στο παιδικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σπάρτης “Άγιος Βασίλειος”.

Τη γιορτή άνοιξε ο Διευθυντής του Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης καλωσορίζοντας το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Ο Διευθυντής του βρεφονηπιακού σταθμού π. Ηλίας, ζήτησε από το Σεβασμιώτατο να ευχηθεί να συνεχίσει το έργο του ο Βρεφονηπιακός Σταθμός για πολλές δεκαετίες και να μαθαίνει στα παιδιά την αλήθεια για τα ιδανικά  και τους ήρωες της Πατρίδας μας, για την Ορθόδοξη πίστη μας και για την αξία της οικογένειας. Στη συνέχεια τα παιδιά του βρεφικού και του προνηπιακού τμήματος, παρουσίασαν την γιορτή που είχαν ετοιμάσει με τη βοήθεια του διδακτικού προσωπικού

Η γιορτή έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, αλλά κυρίως στους γονείς, μίλησε για την αξία της οικογένειας, για το συζυγικό θεσμό και για τα παιδιά που χωρίς αυτά δεν υπάρχει καμιά ελπίδα στο κόσμο για κάτι καλύτερο. Στη συνέχεια μοίρασε, όπως κάθε χρονιά, τα ενθύμια, δίνοντας την πολύτιμη ευχή του σε κάθε παιδί ξεχωριστά.